Competitii

Baza sportiva Pro Arena Brasov organizeaza competitii sportive pe cele 2 terenuri, unul acoperit si unul descoperit.
La baza noastra sportiva se desfasoara 2 dintre cele mai mari competitii de minifotbal din Brasov: Liga Pro (singurul campionat afiliat la Federatia de Minifotbal din Romania), Turneul caritabil “IBRAHIM DOSSEY”, CNFC Brasov (Campionatul National de Fotbal Corporatist), dar si Winter Corporate Games (Fotbal).

Organizam si turnee interne ale companiilor din Brasov si nu numai. De-a lungul timpului, baza noastra sportiva a gazduit turnee interne ale unor mari companii din Brasov: Rolem, Vodafone sau Ipsos.

campionat minifotbal liga pro brasov

Campionatul de minifotbal “Liga Pro” Brasov

Liga Pro este singurul campionat din Brasov afiliat la Federatia de Minifotbal din Romania. Campionatul se desfasoara in zilele de sambata, la baza sportiva Pro Arena.

Campionatul are in acest moment 2 divizii a cate 14 echipe fiecare. Cele mai bine clasate echipe din Divizia A participa in fiecare an la turneele regionale si finale organizate de Federatia de Minifotbal din Romania.

CNFC Brasov

 

Campionatul National de Fotbal Corporatist Рzona Brasov, este un campionat destinat exclusiv societatilor comerciale, institutiilor mass media si institutiilor publice.

La aceasta competitie sunt acceptati doar jucatori aflati intr-o relatie contractuala cu firma sau cu grupul de firme pe care o reprezinta, in calitate de angajati sau colaboratori (cu contract de colaborare inregistrat la ITM)

campionatul national de fotbal corporatist-brasov
turneul ibrahim dossey

Turneul “IBRAHIM DOSSEY”

 

Turneul caritabil organizat in memoria fostului mare portar al echipei FC Brasov, Ibrahim Dossey.

Incepand cu anul 2013, aceasta competitie de traditie a minifotbalului brasovean se desfasoara la Baza sportiva Pro Arena Brasov.

Turneul va avea loc in fiecare an, in luna decembrie.